De Verbindende Kracht

Online spiertesten voor OERsterk coaches

Online spiertesten voor OERsterk coaches

Spiertesten op afstand.

Vorige maand hebben we de Praktijkdag online spiertesten gegeven. De mooiste consulten kwamen weer voorbij. Dus ja ook dat is goed mogelijk. Werk je graag online met jouw cliënten, breidt dan je vaardigheden uit met deze dag.

Via zoom doe je vanuit huis mee van 9.30-16.00.

De nieuwe data dat deze training gegeven wordt zijn woensdag 25 januari en ook op dinsdag 21 maart.

De dag kost Eur 135 ex BTW

Opgeven voor 1 van de dagen kan via info@verbindende-kracht.nl

Als je deelgenomen hebt aan deze dag, dan kan je je daarna ook inschrijven voor de maandelijkse praktijkochtenden waarbij je je vragen kan stellen, kan uitwisselen en consulten kan geven aan elkaar. Vraag ons om meer informatie.

Hieronder lees je een paar ervaringen van de afgelopen keer.

“De lesdag online spiertesten heeft een nog diepere verbinding met mijn onderbewustzijn gebracht. Ik voel mij zelfverzekerd om alles in de energie uit te testen en te vertrouwen op wat bewust wil worden bij de cliënt. Daarnaast heb ik praktische handvatten geleerd om mijn testdoel voor ogen te houden en de vraagstelling te concretiseren, hierdoor kom je altijd bij een antwoord!” M.B.

De online oefendag spiertesten heeft mij weer meer zelfvertrouwen gegeven om deze tool zelf in te zetten bij mijn klanten en mensen om mij heen. Het heeft mij inzichten gegeven in de dingen die ik zelf los mag laten en gesteund in de kennis die ik al bezit als OERsterk coach. Ik heb meteen weer een flinke dosis energie om ermee aan de slag te gaan. Bedankt voor de fijne dag en mooie lessen. S.L.

 

Lees verder onder Diensten OERsterk oefendagen