De Verbindende KrachtCursus spiertesten

Cursus spiertesten

Wil jij leren spiertesten? Geef je dan op voor de cursus!

De spiertest is een prachtig middel om de oorzaak van onbalansen in ons lichaam op te sporen.

Je lichaam zoekt altijd naar evenwicht. Als dat evenwicht door iets van binnenuit of buitenaf wordt verstoord, zal je lichaam proberen het evenwicht zo snel mogelijk te herstellen. Als datgene wat het evenwicht verstoort langere tijd aanhoudt zal je lichaam je dit laten weten door ziekte, moeheid, pijn, angst, depressie, allergie, migraine enz. Het is dus belangrijk dat je goed luistert naar datgene wat je lichaam te vertellen heeft, zo houd je de weegschaal in evenwicht.

Met de spiertest wordt snel duidelijk wat het evenwicht verstoord in jouw lichaam en kan je zelf actie ondernemen om het evenwicht te herstellen. Zo blijf je in balans.
Je kan de spiertest voor jezelf gebruiken, maar natuurlijk ook voor anderen. Zo houd je jezelf en anderen in evenwicht.

Wil jij dit ook graag leren? Schrijf je in voor cursus 1 en eventueel ook de vervolgcursussen 2 en 3.

In deze cursus leer je de spiertest te gebruiken, hoe de spiertest precies werkt en wat je er allemaal mee kan doen. Om daarna thuis te gebruiken voor jezelf en anderen of te integreren in je eigen werkzaamheden (als schoonheidsspecialiste, therapeut, bij dieren etc)

Naast theorie is er veel ruimte om te oefenen met de spiertest.

Hoe werkt de spiertest?

Bij de spiertest wordt er zachte druk op de armspier uitgeoefend. Jouw lichaam geeft via deze armspier de informatie die nodig is om erachter te komen wat jouw evenwicht verstoord of herstelt. Bij alles wat goed is voor jouw lichaam zal de armspier sterk blijven als je er zachte druk op uitoefent. Bij alles wat jou uit balans brengt zal de armspier verzwakken als je er een zachte druk op uitoefent. Je kan op deze manier heel veel uitzoeken. Bijvoorbeeld welke voeding jouw lichaam versterkt of verzwakt, welk medicijn of middel voor jou het beste werkt bij een bepaalde klacht of welk verzorgingsproduct het beste is voor jou. Kort gezegd: met de spiertest spoor je snel op hoe het komt dat je lichaam uit evenwicht is en wat er nodig is om dit evenwicht weer te herstellen. De spiertest biedt dus veel mogelijkheden.