De Verbindende KrachtCursus 2

Cursus 2

Tweede cursus spiertesten

Je kan deze cursus volgen als je de eerste cursus hebt gedaan. Het is een verdieping op de eerste cursus en er komen ook nieuwe dingen aan bod.

Je leert:

  • Werken met (bloemen)remedies. Remedies zijn druppeltjes die gemaakt worden van bloemen. Ze kunnen iemand heel goed ondersteunen tijdens een herstelproces en ze kunnen ook goed helpen bij de bewustwording. In deze cursus werk je met de Bachremedies en de Bloesem remedies Nederland.
  • De oorzaak van het probleem en het herstel uit te zoeken. Je leert hierbij goede vragen te stellen om helder te krijgen wat de oorzaak is van het probleem en wat er nodig is voor het herstel. Het probleem kan een klacht zijn zoals buikpijn of hoofdpijn, maar ook een probleem dat je geen keuzes kan maken of je maar niet kunt concentreren.
  • Werken met een herstellijst en hulplijsten. Door met verschillende lijsten te werken vind je sneller het antwoord op wat de oorzaak is van het probleem of wat er nodig is voor het herstel.
  • Meer over meridianen en emoties. Hierbij wordt je kennis uit de eerste cursus verdiept en leer je meer herstelmogelijkheden.
  • Chakra’s testen en herstellen. Chakra’s zorgen ervoor dat de energie die nodig is voor onze meridianen en organen op een goede manier ons lichaam binnenkomt. Ook hierin kan zich een verstoring bevinden.
  • Een plan van aanpak. Hoe pak je het aan als je iets uit wilt zoeken met de spiertest.
  • Je eigen energie reinigen en beschermen. Ieder heeft zijn eigen energie. Soms blijft er energie van anderen bij je hangen. Je kan daar moe van worden. Hier kan je last van hebben als je gewinkeld hebt en het was erg druk.

Deze cursus duurt twee hele dagen. De kosten zijn € 295,- incl. BTW (incl. materiaal, koffie, thee en lunch op de hele lesdagen). De cursus wordt gegeven in Hendrik Ido Ambacht. Er wordt les gegeven in kleine groepen van 4 tot maximaal 14 personen, waardoor veel persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk is.

De eerstvolgende cursus spiertesten 2 staat gepland op:

  • Woensdag 27 maart 2024 van 9.30-15.30 uur
  • Woensdag 10 april 2024 van 9.30-15.30 uur

Speciale prijs/Korting
Cursus 1 en 2 gelijktijdig boeken voor € 650,- incl. BTW
Cursus 1, 2 en 3 boek je voor € 995,- incl. BTW