De Verbindende KrachtPraktijkdagen OERsterk

Praktijkdagen OERsterk

Als je de tweedaagse training spiertesten hebt gevolgd bij OERsterk en met het spiertesten aan de slag wilt, is het belangrijk om regelmatig te oefenen. Je voelt dan steeds beter of de spier sterk blijft of zwak wordt en je verfijnt je manier van vragen stellen.
Dit zijn twee belangrijke dingen bij het inzetten van de spiertest. Stel ik de juiste vraag en voel ik hoe de spier van de ander daarop reageert met een ja (sterke spier) of met een nee (zwakke spier).
De techniek hebben jullie allemaal gehad tijdens de training, dat was volledig. Maar praktijkervaring opdoen is erg nuttig en vooral het uitwisselen van ervaringen met collega’s geeft je steeds meer inzichten.

Jullie kunnen natuurlijk met elkaar oefenen, maar hierbij bieden wij jullie ook praktijkdagen onder begeleiding aan.
Op deze dagen komt er in het ochtendprogramma kort een onderwerp aan bod en gaan we hier ook mee aan de slag, zoals:

  • Een uitgebreidere kennismaking met de bloesemremedies en hoe hiermee te werken in de praktijk.
  • Het 4-level schema: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit is een holistische zienswijze op de mens. Niets staat los van elkaar en alles is met elkaar verbonden. Je leert wat er allemaal verstoord kan zijn op elk level en je krijgt manieren aangereikt hoe je dit kunt herstellen.
  • Meridianen. Je leert waar deze energiebanen in het lichaam lopen en hoe je blokkades in deze energiebanen kan opsporen en verhelpen. Ook leer je welke emoties gekoppeld zijn aan elke meridiaan.
  • Chakra’s. Je leert wat chakra’s zijn, met welke (levens)thema’s elk chakra te maken heeft en hoe je de chakra’s kan testen en in balans kan brengen.

In de middag is er tijd voor vragen. Waar ben je tegenaan gelopen tijdens het oefenen of in de praktijk. Ook is er tijd om te oefenen waar jij behoefte aan hebt.
Op deze manier word je zekerder en krijg je het vertrouwen dat je de spiertest in kunt zetten als richtingaanwijzer in de praktijk. Zeker op het moment dat je niet goed weet welke kant je op moet, of als de klacht van je cliënt maar niet verbetert of over gaat, ondanks alle verrichte inspanningen.

Op de algemene praktijkdag wordt er de hele dag praktijkervaring opgedaan, er is op deze dag geen extra thema.

Online spiertesten is ook mogelijk. Ben jij iemand die veel online consulten geeft en daarbij ook gebruik zou willen maken van het spiertesten, breid je vaardigheden dan uit op de dag online spiertesten. We gaan de hele dag werken via zoom.

Meld je aan bij ons als je interesse hebt en wij plannen een passend moment.

Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht, adres volgt op de bevestiging.

Met OERsterke lunch van Hofstede de Paradijshoeve in Ridderkerk

Tijd: 9.30-16.00 uur
Prijs:€ 150,- excl. BTW (inclusief koffie/thee en OERsterk lunch)
Prijs dag online spiertesten € 135,- excl. BTW

Mocht je andere vragen of wensen hebben, zoek gerust contact met ons. Hebben jullie een eigen oefengroep in een ander deel van Nederland, dan kunnen wij ook op locatie ondersteuning geven. Wil je meer weten over een specifiek onderwerp, vraag het ons gerust.